Skab et kontor så at du kan arbejde hjemme

Det kan være, at dit barn er sygt, eller at du selv er lidt sløj, så er det en god idé at have lavet en lille base derhjemme, hvor du har de mest essentielle kontorartikler. Det kan også være, at du bare har mange arbejdsdage, hvor du arbejde hjemmefra, hvorfor det er endnu vigtigere at have en base, som kan være stand-in for dit normale kontor. 

Vælg et rum, der ligger lidt væk fra husets samlingspunkt 

Når man arbejder hjemmefra, er det vigtigt ikke at vælge det værelse, der ligger lige klos op ad stuen eller køkkenet, hvor der for det meste er en summen af liv. Så vælg et rum, der ligger lidt afsides, så du ikke bliver fristet til at smide dig i sofaen med arbejdscomputeren. For at undgå, at sofaen bliver kontoret, så gør kontoret til et sted, hvor du synes, det er hyggeligt at være. Det skal selvfølgelig være et arbejdsrum, men det er stadig et rum, der tilhører huset, hvorfor der gerne må hænge personlige billeder på væggene. 

Anskaf de vigtigste kontorartikler til dit hjemmekontor 

Det er ikke kun en følelse af hygge, som du skal forsøge at skabe. Du skal også indrette det som et kontor, hvilket betyder, at du skal på skrivebords- og stolejagt. Afhængigt af hvor mange dage du sidder hjemme om ugen, kan du godt gå lidt på kompromis med kvalitet. Men hvis du nærmest bruger hjemmekontoret mere end det almindelige, vil vi anbefale, at du køber god kvalitet, så du undgår arbejdsskader, som for eksempel rygproblemer. 

En printer er også vigtig, især hvis du bruger den meget på din arbejdsplads. Hvis du anskaffer dig en printer, så sørg for at den har nogenlunde samme funktioner, som du betjener på arbejdet. På den måde kan du få løst dine opgaver helt i stedet for at der lige mangler lidt, fordi din printer ikke havde funktionen. Husk på, at din egen printer ikke ”automatisk” bliver fyldt med blæk, men at du skal huske at købe nogle printerpatroner, som passer til din model. 

Du skal kunne koncentrere dig 

Det er både vigtigt for dig og for dine kollegaer, at du får udrettet noget, når du arbejder hjemmefra. Som regel får man lavet lidt mere derhjemme, da der ikke er nogen til at forstyrre – ud over en selv. Når du arbejder hjemmefra, er det derfor vigtigt, at du har et kontor, som sørger for, at du kan arbejde koncentreret. Vi mener, at det vil være muligt at få udrettet noget – hvis ikke mere – så længe du følger vores små tips. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *