Slip bekymringerne om fødevarekontrollen med en fødevarekonsulent

En fødevarekontrol kan efterlade mange med en forvirret grimasse i ansigtet. For hvad er det helt præcis man skal opfylde, for at opnå den eftertragtede elite smiley? Kort sagt handler en fødevarekontrol om, at fødevarestyrelsen kommer og kontrollerer virksomheden, og anses forholdene som ikke værende tilfredsstillende, får virksomheden en bøde og en sur smiley. Det økonomiske rap over nallerne er naturligvis et dårligt udfald for virksomheden, men især den sure smiley kan få store konsekvenser for det fremtidige salg af virksomheden produkter, hvadenten det er en pølsebar eller et slagteri der er tale om. For hvem har i virkeligheden lyst til at spise et sted, som ikke har styr på hygiejnen?

For at undgå et dårligt udfald er der heldigvis hjælp at hente. Det er de færreste restaurationer og fødevarevirksomheder der har nok kvalitetsarbejde til at beskæftige en kvalitetsmedarbejder. Derfor er det oplagt at vælge anden løsning, hvor du tilknytter en fødevarekonsulent til din virksomhed. Fødevarekonsulenten har styr på alle de ting du ikke har. Dette kan for eksempel være planer for rengøring, hygiejne lovgivningen, egenkontrol, fødevaresikkerhed og mange andre ting. Ved at tilknytte en fødevarekonsulent behøver du ikke længere at bekymre dig over at bestå fødevarekontrollen og slippe for den ærgerlige røde smiley. Samtidig fungerer mange fødevarekonsulenter som sparringspartnere, i og med at de har en bred erfaring, samt forståelse for fødevarebranchen, og dermed kan hjælpe dig med at forbedre dine forretningsprocesser og dermed øge din forretningsudvikling. Med andre ord er en fødevarekonsulent altså din nye bedste ven når det kommer til fødevarebranchen. Det kan derfor være utroligt givende at få andre øjne på samme sag, hvorfor en fødevarekonsulent både kan bidrage til for eksempel udvidelse af produktsortimentet eller nye smage og muligheder for retterne, baseret på fødevarekonsulentens egne erfaringer i branchen .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.