Det bedste gamer-tastatur afhænger af dit primære spilvalg

Hvis du er på udkig efter et nyt gamer tastatur, så har du garanteret et ønske om, at finde det bedst mulige. Det er dog lettere sagt end gjort, eftersom der er mange producenter og modeller at vælge mellem. Derfor er det også vitalt, at du vælger med omhu, så du er garanteret, at du ender med at investere i et ideelt tastatur for dit vedkommende.

Først og fremmest, så skal det understreges, at det i høj grad handler om dit primære spilvalg. Der er f.eks. stor forskel på, hvorvidt du hovedsageligt skal bruge dit tastatur til FPS-spil eller RPG-spil. Det betyder også, at hvis du eksempelvis er rigtig glad for CS:GO, så bør dit fokus også være på at vælge det bedste gamer tastatur til CS GO – og ikke andet.

RPG-spillere har typisk brug for flere keybindings

Årsagen til, at du skal vælge et tastatur, der er udviklet med særligt henblik på det eller de spil, du primært spiller er, at der er stor forskel på de enkelte spil og hvad, det kræver at spille dem. Er du f.eks. meget glad for RPG-spil, så er du garanteret også opmærksom på, at det er vigtigt for din ydeevne, at du har adgang til et stort antal af keybindings.

I mange tilfælde vil du kunne bruge specifikke knapper til keybindings på gamer tastaturer, der er udviklet med henblik på denne type af spil. De fleste af sådanne tastaturer har desuden medfølgende software, der gør det muligt for dig at lave macros, så du blot skal klikke på én knap og ikke flere forskellige, som er tilfældet i nogle RPG-spil.

Hvad skal være i fokus på gamer-tastaturer til FPS-spil?

Hvis du i stedet har intentioner om at skulle investere i et gamer tastatur til FPS-spil, så er det nogle helt andre faktorer, der skal være i fokus. Det er f.eks. vigtigt, at du har fokus på at finde et tastatur, der er kompakt, da det ikke blot er med til at give bedre plads på dit skrivebord, så du har mere plads til musens bevægelser, når du gamer.

Det handler dog i lige så høj grad om, at du har en konstant afstand mellem knapperne, hvilket typisk er en fordel, når du spiller FPS-spil, eftersom det kræver, at du er i stand til at reagere hurtigt. Mange af sådanne tastaturer er også udstyret med farvede, teksturerede taster til FPS-spil, så du hurtigt og nemt kan finde de vigtigste taster for dit spil.

Sørg for ikke at gå på kompromis med dit valg

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde et stort udvalg af tastaturer til gaming på det danske marked. Det kan derfor også være svært at finde frem til det helt rette for dig. Det er dog vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg, men i stedet vælger det med stor omhu, så du kan være helt sikker på, at det faktisk er det helt rette valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *