tage et laan

Gode råd til små lån

Vi har vel alle været i en situation, hvor man lige har manglet en smule penge til noget vigtigt. Måske har du mistet til telefon, og skal derfor købe en ny. Måske har du tabt vand ud over din computer, og skal derfor have den repareret. Uanset hvad det måtte være, så kan der sagtens opstå små uforudsete ting, som gør at man lige skal bruge lidt flere penge end man måske har på hånden. Hvis man f.eks. lever på SU eller ikke har nogen stor indkomst, så kan sådanne ting være for dyrt at betale med de penge, som man har stående på kontoen. I sådanne situation er der godt, at man kan tage nogle små lån, og på den måde få den kapital, som man behøver.

Tag et kviklån

Et kviklån er, som man næsten kan høre på navnet, et lille lån med en kort løbetid. Det vil altså sige, at man ikke låner særlig mange penge, men så heller ikke har en lang periode til at betale tilbage. Men det er dog heller ikke det store problem, da beløbet som sagt kun vil være ganske lille, så man skulle have gode muligheder for at få pengene i tide til at betale tilbage. Gokredit er en af de steder, hvor man kan lave et kviklån. Hos Gokredit kan man låne mellem 3000 til 5000 kr. Det er hurtigt og nemt at få et lån hos dem, så man skal altså ikke bruge lang tid på at blive godkendt. Det eneste der kræves er, at man er dansk statsborger, er 20 år eller ældre og at man ikke er optaget i RKI.

Et andet sted, som også er rigtig godt, hvis man gerne vil låne få men hurtige penge, er Vivus. Der er faktisk en ret enestående velkomst hos Vivus, da man rent faktisk kan få lov til at låne op til 4000 kr. kvit og frit første gang man låner fra dem. Det er altså 100% gratis at tage det første lån hos Vivus. Der kommer således ingen gebyrer eller kreditomkostninger på. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det altså ikke. Man har så 30 dage til at betale tilbage, og hvis man når at gøre det, så har man haft glæde af de lånte penge i en måned, og det har været en helt gratis fornøjelse. Besøg Vivus her, hvor du selv kan lege rundt med deres låne omregner, og dermed selv se, at lånet rent faktisk vil være ganske gratis.

Gokredit og Vivus er kun et par eksempler på steder, hvor man kan tage nogle hurtige små lån. Der er masser af hjemmesider på internettet, hvor det er en mulighed. Man skal dog altid sørge for, at man har læst reglerne igennem inden man foretager lånet. På den måde ved man hvilke betingelser, som man skal være opmærksom på, når man ønsker at tage et lån på den pågældende side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *