malaga

Tag på en drengetur ned til sol og sommer

Vi praler sjældent med vores vejr i Danmark, og dette er med god grund, eftersom det næsten altid regner – selv om sommeren. Dette kan være ret irriterende for dig og dine kammerater, eftersom I måske har kæmpe for at få sommerkroppen helt i top. Alle de timer der er langt i fitnesscenteret er spildt, hvis I bliver i Danmark, eftersom der maksimalt kommer nogle få dage, hvor stranden kan besøges. Og måske er I uheldige at lige de dage, er I på arbejde eller andet, der forhindrer jer i at komme på stranden. Dette er ikke noget, som vi mener I skal finde jer i, og derfor har vi fundet flybilletter til Malaga, og dem kan I meget passende købe nogle af, hvis turkisblå vand og sol dagen lang lyder som noget for netop jer.

Forbered jer på den ultimative badeferie

Skifter I Danmark ud med det spanske Malaga, er der mange forandringer, som kan glæde jer. For det første er vejret meget – meget bedre. I kan godt forberede jer på høj solskin samt noget vand, der er helt turkisblåt. Der skal altså tages penge med til en masse solskin, hvis jeres plan er at holde til ved stranden, når solen står højest på himlen. Ligeledes vil et par smarte badebukser samt nogle fede solbriller være en god ide. Nok skal I bade og slikke sol, men det kan da ligeså godt gøres med stil.

På Malaga er der ligeledes en masse spændende ting at se, og vælger I at en af dagene skal gå til en oplevelsestur, kan dette let klares. Der er nemlig rig mulighed for at leje en bil, som I ellers kan have med jer hele dagen, når den står på oplevelsestur. Dette vil vi klart anbefale, at I bruger en af dagene på, idet det kan være en hyggelig oplevelse. Som regel er en tur på landevejene i hvert fald hyggeligt, hvis man har sine bedste makkere med sig.

Oplev nattelivet

I er nok ikke kun taget til Malaga for at opleve de pæne strande, det turkisblå vand og kulturen. Dette forstår vi da også godt, eftersom nattelivet i Malaga er noget for sig. Det er præcis et sådant sted, hvor dig og dine venner kan lave nogle minder, som nok skal huskes længe efter – hvis altså de faktisk kan huskes. På Malaga kan der nemlig findes en lang række diskoteker og barer, hvis dette skulle have nogen interesse. Ligeledes kan det nævnes, at prisen på blandt andet øl faktisk er ret lav, hvilket er noget, som jeres pengepung kan nyde rigtig godt af. Ligeledes er maden og alt andet i Malaga forholdsvis billigt, hvilket er godt, hvis I skal have lidt ekstra penge til øl eller andet sjovt, når den skal have fuldt gas om natten.

Det er bare med at komme afsted nu her, så I kan komme ned til noget lækkert vejr. Her på Rejsepriser.dk kan der findes lige de billetter, som skal bruges, når en ferie under varme himmelstrøg skal opleves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *