det rigtige bestik

Det rigtige bestik gør middagen meget bedre

Vi har fundet en vaskeægte perle på internettet – Barokko. I denne artikel vi vil fortælle om nogle af de skønne produkter, du finder her.

Der er mange, som ved, at et flot dækket bord gør hele forskellen, men det er ikke let at finde det bestik, som vil give dit bord netop det udtryk, som du gerne vil have. Folkene bag Barokko har dog gjort et forsøg og skabt moderne bestiksæt, som er smukke og funktionelle. Vi håber disse sæt er med til at gøre det lettere at dække et smukt bord, men også nemmere når det skal vaskes efter den store familiefest.

Bestik til hverdag og til fest

Barokko har lige det bestik, som kan være med at fuldende din borddækning. Det kommer i rustfrit stål, som er let at gøre rent og kan tåle opvaskemaskine uden problemer – en stor fordel i en travl hverdag hvor der også skal hentes børn, laves mad og hvor arbejdet skal passes.

Det bestik, som de har, er et stilfuldt design, som samtidig er holdbart og let at bruge i din hverdag. Det er ligeledes med til at give klasse til både hverdag og fest. Det er noget som bestemt i din hverdag vil gøre dig glad, og hvem af os kunne ikke bruge noget mere at smile af i vores hverdag?

Når du har fundet det bestik, som du gerne vil have, så er det med at finde det, som passer til, og Barokko har mange andre smukke ting, som kan passe sammen med bestikket og være med til at fuldende udtrykket. De har servietringe, duge, glas og meget andet, som vil være med til at fuldende din borddækning.

At deres bestik er i rustfrit stål gør, at du i hverdagen og til fester ikke skal bruge tiden på at pudse det, som du skal med dit gamle sølvtøj. Det vil give dig ekstra tid til at bruge på familien, madlavning, din favoritserie i tv, eller hvad du nu gerne vil bruge tiden på.

Yndefuldt service til gode priser

Deres service er lavet som en kopi af et smukt og gammelt 3-tårnet sølvbestik, men her får du alle fordelene ved det smukke udseende og slipper samtidig for alle ulemperne. Bestikket i rustfrit stål bliver ikke mørkt med tiden, det bliver ikke farvet af bestemte fødevarer, og det skal ikke pudses eller vedligeholdes på nogen måde -det er så let som det kommer.

Det er samtidigt meget mere holdbart end gammelt bestik i sølv, og du risikerer ikke, at du eller dine gæster kommer til at knække en gaffel eller en ske, fordi alderen har gjort den tyndslidt og skør. Det betyder, at du vil have lyst til at bruge bestikket hver gang, at du skal spise. Uanset om det er til hverdag eller til fest.

Prisen for dette unikke bestik er på et niveau, hvor alle kan være med. Derfor vil alle have råd til at dække et smukt bord med matchende bestik og tilbehør, når hele familien eller alle vennerne kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *