Kvalitetstelt

Et telt af kvalitet gør teltturen meget bedre

Hvad er det, som gør teltturen rigtig god? Med gode kammerater og massere af alkohol, synes teltturen ikke at kunne blive bedre. Nås solen skinner og øllene er kolde, er der ikke meget, som kan få turen til at virke dårlig. Dette faktum er ofte udgangspunktet før en hver telttur. Intet synes at kunne gå galt, men det er dog først lige indtil man bliver præsenteret for det danske vejr, når det er værst. 

De fleste har prøvet at være på Roskilde festival, når vejret er rigtig dårligt. Med regn og kold vind er festivallen ikke helt så god, som man havde forventet. Hvis dette kombineres med et dårlig telt, vil man hurtigt fortryde, at man overhovedet tog af sted. Alle ens ting er våde, og det er umuligt at få en god nats søvn. Vejret er der ikke meget at gøre ved, men du kan dog forebygge og forberede dig på den trælse oplevelse ved at have dit udstyr i orden. Med et stabilt telt, som kan holde fugt og vind ude, er du klar til selv de værste vindforhold. Således kan du altid finde tørvejr i dit telt, og selvom man ikke kan sidde foran grillen og bælle øl i solskin, kan man altid finde en eller anden beskæftigelse i teltet. For et solidt og lækkert telt, som i særdeleshed er velegnet til de våde festivals dage, kan du købe dit næste festivalstelt her.

Telte ud over det sædvanelige

Foruden det klassiske festivalstelt, er der mange andre telte, som kan pifte stemning og forventningerne i vejret på teltturen. Et godt eksempel er de klassiske og dog alligevel forholdsvis glemte bomuldstelte. Her finder du et telt, som er særdeles velegnet på en varm sommerdag, eller såmænd også en kølig men tør vinterdag. Bomuldsteltet holder nemlig bedre på varmen, og har generelt en bedre atmosfære. Således får du ikke hedetur når du opholder dig i teltet, du kan nemmere få luft, og du skal ikke have specielt meget tøj på for at holde varmen.Atypiske telttyper som denne kan findes i mange forskellige udvalg og afstøbningerne. Alt efter formål og funktionsdygtighed, har de forskellige telte helt forskellige egenskaber, men kan i princippet benyttes til selvsamme formål. Dermed kan du udskille dig på campingpladsen, eller leve dig helt ind i teltsituationen Børnene får en bedre oplevelse, som de vil huske i mange år fremover, og du vil glædeligt kunne dele disse minder resten af dit liv.

De solide råd

Når teltet skal købes, og du skal til at udforske markedet, er der mange forhold, som du må være særdeles opmærksom på. Ét er de generelle modstandsdygtighedsforhold. Det danske vejr er både barskt og usympatisk. Derfor er det nødvendigt at finde et telt, som kan holde til både regn og kraftig vind. Således er du forberedt på enhver situation, og du kan med ro i sindet rette fokus mod de mere vigtige forhold såsom at hygge sig, eller drikke en ekstra øl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *