Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er til dig, der sætter pris på design og kvalitet

Royal Copenhagen er porcelæn i højeste kvalitet – det er svært at benægte. Siden starten for over 200 år siden har Royal Copenhagen bestræbt sig på at lave produkter af den exceptionel kvalitet og af de bedste råvarer. At de fra starten af har brugt de bedste råvarer, er ikke noget, som har ændret sig, siden den dag. I dag bliver alt produceret efter det samme gode håndværk, som de er kendt for, og som altid har været et varemærke for dem. Der har været mange danske producenter af forskellige stel, men ingen af de andre har formået, som Royal Copenhagen, at holde sig på markedet med nye og klassiske produkter som alle tiltaler en stor gruppe af ikke kun danskere, men også mange fra det store udland.

Mange af de produkter som i dag sælges fra Royal Copenhagen er baseret på de klassiske stel og design, som har gjort Royal Copenhagen til favorit blandt mange over hele verden.

Selvom man laver en kvalitet, som er noget ganske særligt, og som har en speciel plads i den danske kultur, så vil der alligevel være brug for nytænkning af klassikerne for at kunne følge med udviklingen, der skal hele tiden foretages noget nyt for at kunne følge med det, som forbrugerne ønsker at købe, og som tiderne dikterer.

Royal Copenhagen er ikke bange for at nytænke deres egne klassikere med farve eller størrelserne på de klassiske mønstre. Mange af de nye ting som der nu kommer på markedet er baserede på de klassiske design, men det er med nye farver, nye kombinationer, nye streger som skal være med til at populariteten kan bibeholdes.

Royal Copenhagen fornyer sig i den grad

Royal Copenhagen Stel Multifarvet Elements er alle de klassiske Royal Copenhagen samlet i et, kombineret med farver, mange farver, et stel som med garanti vil pynte i den danske sommer. Det er en helt ny måde at se Royal Copenhagen på, og for dem, som er til det helt klassiske, så er det nok ikke det første som man vil finde på spisebordet.

For de unge som tør tro på en ny stil, og hvor noget så unikt som farver på noget klassisk ikke kan skræmme, så er Multifarvet Elements noget, som vi finde vej til mange smukt pyntede sommerborde i haven og bringe glæde frem med de unikke elementer af smukke blomster, hvide klassiske stil og riflede mønster.

De farver som stellet kommer i er meget anderledes, end det som man tidligere har set fra Royal Copenhagen, men de har den samme kvalitet og alle de smukke features som i århundreder har været en del af den kvalitet og design, som Royal Copenhagen har været så kendt for.

Når nu tiden er til fornyelse, så er det med at gøre det, så man kan se, der er sket noget, og det er hvad Royal Copenhagen har formået. Det er for mange nok lidt for langt væk fra de klassiske serier, som alle kender, men nye tider, nye sæder. Det eneste som ikke ændrer sig hos Royal Copenhagen, er det håndværk, som ligger til grund for deres enorme popularitet selv efter så mange år på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *