Gå ikke glip af Billi Bi`s lækre produkter

Står du og har brug for noget nyt til skohylden? Så gælder det om at tjekke Billi Bi ud. Butikken har mange Billi Bi produkter til rimelige priser og lækker kvalitet. Der er noget at finde til enhver smag. Billi Bi har alt hvad hjertet begærer – lige fra almindelig sutsko til udendørs sko som vintersko, højhælede og støvler.

Værd at vide om Billi Bi:

Billi Bi er en familievirksomhed, som stammer helt tilbage til 1936, hvor grundlæggerne Søren og Everlyn Friis startede deres produktion af børnesko. Virksomheden var allerede på daværende tidspunkt kendt for, at familien Friis eksperimenterede med forskellige slags materiale til deres produkter. Kvalitet og kreativitet var passionen bag familiens håndværk, hvilket stadig er Billi Bi`s formål i dag. Søren og Everlyns søn Carl blev en del af virksomheden i en alder af 16 år. Han interesserede sig for sko og fik en fin uddannelse indenfor feltet. I dag er det Carl og hans søn Carsten som ejer virksomheden Billi Bi. Virksomhedens har fået navnet Billi Bi efter Carstens livret, som er fransk muslingesuppe. Billi Bi er blevet skabt med fokus på det unge og moderigtige, idet dette er drivkraften bag Carstens karriere. Billi Bi er med tiden blevet et utrolig kendt mærke, som hitter i hele Skandinavien.

Billi Bi har et bredt skosortiment, som rammer enhver smag. Der er så mange forskellige slags sko, at alle kan finde noget, som de godt kan lide. Billi Bi`s produkter er fremstillet i et materiale, der er i top kvalitet. Materialet er miljøvenligt og fremstillet af de mest naturlige produkter. Billi Bi følger årstiderne og har dermed fire store skokollektioner om året. Materialet på skoene følger naturligvis moden. For tiden er det utrolig populært med læder sko, idet mange kendte også render rundt i det. Uanset om du har en stor eller lille fod, så findes der en sko, som passer præcis til dig. Personalet hos Billi Bi kender hele historien bag virksomheden og kan naturligvis hjælpe kunderne med at finde sko, der netop fremhæver deres ben på en god og ordentlig måde. Carsten og Carl går meget op i, at deres personale har en grundig og bred uddannelse, der gør dem udrustet til, at kunne give kunderne en god, grundig og kyndig hjælp.

Det populære mærke Billi Bi:

Billi Bi er især kendte for deres lækre støvler, som er fremstillet i det bedste materiale. Sko er kerneproduktet blandt Billi Bi`s brede sortiment. Mange skobutikker sælger Billi Bi sko og anbefaler dem til kunder, idet man går utrolig godt i dem. Idet foråret står for døren er Billi Bi i gang med at forberede deres forårs kollektion. Kunderne kan glæde sig til en masse lækre sko, der er klar til at blive luftet i forårsvejret. Der er både støvler, som er beregnet til vind og vejr og finere sko, som også kan tåle det våde vejr, der typisk er i forårsperioden. Det betyder utrolig meget for Carsten og Carl, at skoene er vandafvisende, så de kan bruges i alt slags vejr. Tag et smugkig på kollektionen og bliv forelsket i et par nye forårssko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *