sofabord i marmor

Hvorfor et sofabord i marmor?

De fleste har set et typisk hjem af ældre dato, hvor der som regel findes sofaborde i marmor, da det nemlig sås i høj grad. Dog er der sket en udvikling, som har resulteret i, at man skiftede de mange stenmaterialer til møbler som sofaborde ud med, specielt lyse træsorter. Nu tyder alt på, at stenklassikeren igen er ved at finde sin vej ind i indretningen i mange hjem. Ønsker du et anderledes udtryk til din stue, så skal du netop vælge et marmor sofabord, og fravælge de almindelige og velkendte sofaborde. Marmorsofabordet vil give et moderne og nordisk look, samtidig med, at det er yderst elegant og du vil formentlig ikke fortryde en investering i et sofabord, som er i materialet marmor.

Hvilke slags marmor findes der?

Marmor er et naturmateriale, og det findes derfor i flere forskellige afskygninger. Der er dog tre som er meget populære. Den første mulighed er den grønlige marmorering, som gør, at bordpladen er nistret med sort og hvid, som netop vil skabe et flot marmorudtryk. En anden mulighed er en mørkere model, nemlig det sorte marmor. Den sorte bordplade vil have hvide og let grålige marmoreringer. Den sidste populære mulighed er så en lysere look på marmoret. Den hvide marmorplade har lidt sort og gråt i sig, og det giver et unikt look. Derfor er det altså vigtigt at nævne, at muligheder er der flere af, og man kan derfor vælge netop den slags marmor som man ønsker til sofabordet, som skal fuldende den hyggelige og dejlige stemning, som stuens store formål er.

Hvilken form skal det have?

Der opstår ofte tvivl om, hvor vidt man vil have sig et rundt eller firkantet marmor sofabord. Så det er altså ikke kun farven som man skal afgøre, men det er også formen. Det vil altid være godt at tage udgangspunkt i de andre møbler i boligen, når man overvejer, hvilket marmor sofabord man vil have. Er sofaen og lænestolen i skarpoptrukne linjer, så vil det runde sofabord kunne bryde de skarpe linjer, og give en hyggelig og pæn sammenhæng. Er sofaen og lænestolen så i lidt mere blød i looket, så vil et firkantet sofabord kunne være nydeligt, og gøre sammenhængen god mellem linjerne god. Så man i sidste ende kan få skabt et færdigt og helstøbt look til sin stue.

Hvad hvis jeg ønsker mere marmor i indretningen?

Marmor er for alvor kommet ind i indretningen af danske hjem, og er blevet meget populært. Derfor er det altså ikke kun sofaborde, som man kan få i stenmaterialet marmor. Ønsker du et endnu vildere marmorlook i dit hjem, så er det godt at vide, at det er muligt at få hylder, sideborde, og spiseborde, som findes i marmor. Specielt i køkkenet har en bordplade i marmor udviklet sig til at være meget populært. Det er en smagssag om man er vild med marmor, men der er altså flere muligheder, hvis man ønsker at få tilføjet det mere i boligens indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *