gulshake

Nem og sund shake fra Plenny

Plenny-shake? Hvad er det? Det er ikke sikkert, at du nogensinde har hørt om dette – ellers ret så geniale produkt før. På plenny.dk kan man læse meget mere om alle principperne bag de vidunderlige shakes samt se det fulde udvalg af forskellige produkter. Plenny bygger sine shakes på et helt bestemt fundament. Idéen er nemlig, at ekstremt hurtig mad her skal kunne være sundt og næringsrigt. I modsætning til mange andre shakes, som for det meste bare indeholder enorme mængder af protein og sødemidler, så indeholder Plenny Shakes nemlig alle de rigtige vitaminer og næringsmidler.

At drikke en shake fra Plenny er altså på mange måder langt hen ad vejen det samme som at spise et godt solidt aftensmåltid. Selvom konsistensen er anderledes og smagen måske ikke helt kan sammenlignes, så er udbyttet nemlig det samme – man bliver nemlig mæt, og den gode smag efterlader en tilfredsstillet og mættet – både fysisk og sanseligt. Plenny har nemlig haft som deres mission, at disse shakes uden problemer skal kunne gå ind og erstatte den faktiske mad, som man nogle gange på grund af tidsnød kan blive nødt til at springe over og erstatte med en shake.

Sådan gør du

Men hvordan bruger man en plenny shake? Rigtig mange af os har nok set andre gå rundt og drikke for eksempel proteinshakes, men vi har aldrig selv prøvet at hverken blande eller drikke sådan en. For at forstå hvordan man bruger en plenny shake er det dog først nødvendigt at forstå, hvad det egentlig er.

Plenny består af en formula, som er opbygget således, at en shake udgør cirka en tredjedel af ens daglige anbefalede kalorieindtag. Samtidig får man med denne tredjedel også en tredjedel af alle de mineraler og næringsstoffer, som man skal have i løbet af en dag. Opskriften er rimelig simpel. Den består i bund og grund af havregryn, frugt, en blanding af mineraler samt lidt sødt i form af vanilje eller chokolade. Grundet den rige sammensætning er det vigtigt for Plenny at understrege, at produktet ikke er tiltænkt som slankende. Derimod er idéen, at det skal fungere som substitut for et rigtigt måltid.

Når man skal lave sig en plenny-shake, så er det således bare at blande det næringsrige pulver op med væske, for eksempel i form af mælk eller vand. Herefter kan shaken drikkes, endda imens man laver andre ting eller gør sig klar til dagen.

En shake til den travle voksne

Vi kender sikkert alle sammen til følelsen af, at der bare ikke er nok timer i døgnet til at nå det hele. Dette er Plenny shakes ikke løsningen på – men de kommer alligevel en del af vejen. For ved at erstatte et måltid med en shake fra Plenny, så kan man faktisk i løbet af en uge spare ret meget tid og energi. Det er selvfølgelig ikke anbefalelsesværdigt at erstatte alle måltider med Plenny – men et eller to i løbet af dagen kan være en god løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *