Speed Pedelecs gør det let at pendle langt!

Du har sikkert hørt om dem i nyhederne indenfor de seneste par måneder – og du har garanteret set noget af den kritik, som forskellige forsøgsordninger har skabt omkring dem. Der tales om Speed Pedelecs overalt, og om man kan lide dem eller ej, så er det fremtidens svar på let transport fra A til B. De smarte elcykler kan nå hastigheder op til 45 km/t, og dermed er selv længere distancer til og fra arbejde intet problem!

Hjælp miljøet gennem dine transportvaner!

Ved at købe en Speed Pedelec kan du købe dig ind i fremtidens transport i dag. Det er på mange måder en elcykel på steroider, der kan køre hurtigt nok til, at den næsten kan konkurrere mod bilerne eller busserne frem og tilbage på arbejde. Af denne grund har forsøgsordningen, hvor de skal have lov til at køre på cykelstierne, vakt en del debat i hele landet – men det er smart transport, der på sigt vil blive mere udbredt!

På en Speed Pedelec kan du pendle let og komfortabelt, og det kræver kun minimal indsats fra dine egne benmuskler. Herudover gør du noget aktivt for miljøet ved at vælge en elcykel frem for de benzindrevne, offentlige transportmidler – du kan altså vise din klare holdning frem, mens du kommer utrolig let fra A til B!

Spar mange penge på transport!

Et andet argument, der taler klart for de nye vidundere, er, at du på sigt kommer til at spare rigtig mange penge på transport. En elcykel kører sjovt nok på el, og dette er en billig udgift at have i forhold til f.eks. en benzindrevet bil, ligesom du får masser af frisk luft og mere motion ved at vælge den smarte elcykel til. Forny dine vaner og skift til en Speed Pedelec – din krop og miljøet vil takke dig for det på sigt!

Speed Pedelecs forhandles f.eks. hos Cykelexperten, hvor du også kan få råd og vejledning til, hvilken elcykel der passer bedst til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *